Sanketur i Utterslev Mose

Præsenteres af Sanketure

Er der virkelig vild mad i Utterslev Mose? JA! Og meget mere end man umiddelbart ville tro. Selvom vi er tæt på byen så kan naturen give lækre, delikate smage, bær, frugter, blomster, urter og endda svampe som ikke kun er spiselige, men også usandsynligt lækre at spise!
Professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas og Nina vise dig og hjælpe dig med at genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

Naturen har nogle af vores yndlings og mest eftersøgte urter som restauranterne Noma, Geranium og flere bruger. Der er et dejligt udvalg i naturen og forårs sæsonen byder på delikate, sprøde, saftige og saltede smage du nemt kan bruge i dit eget køkken.
Vi vil gå ved mosen, engen, stier, grøfte og lidt skov, så vi kommer vidt omkring forskelligt vildt mad i naturen i forårssæsonen.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sankere og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes i Utterslev mose, hvor Pilesvinget og Brønshøj Kirkevej mødes, hvorefter sanketuren starter og slutter der.
Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dkAdresse: Utterslev mose, hvor Pilesvinget og Brønshøj Kirkevej mødes

Læs mere på: https://sanketure.dk/
lørdag 19. jun. 2021 kl. 10:00 - 12:00
Vi glæder os til at dele den vilde mad med dig!
á 300,00 kr.