Sanketur på Amager, Sydvestpynten

Præsenteres af Sanketure

Stranden har faktisk nogle af vores yndlings og mest eftersøgte urter som restauranterne Noma, Geranium og flere bruger. Der er et dejligt udvalg i naturen og den sene forårs sæsonen byder på delikate, sprøde, saftige og saltede smage du nemt kan bruge i dit eget køkken.
Vi vil gå på både stranden, engen og lidt skov, så vi kommer vidt omkring forskelligt vildt mad i naturen i slut forår og start sommer sæsonen.

Vi kan ikke garantere visse planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur. Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.

Turen vil blive med Thomas og Nina, vi vil guide jer rundt i naturen og se hvad vi finder af spiseligt vild mad.
Thomas Askov er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Nina er naturglad og vil guide jer igennem naturen og viser hvordan I kan genkende de vilde planter.

De har sammen firmaet Kokkemanden.com hvor de deler opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad. De har nu startet Sanketure op for at dele glæden for vild mad med andre der også er nysgerrige.

Turen foregår på Sydvestpynten, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør på parkeringspladsen, hvor vi kigger efter spiselig vild mad i naturen lørdag den 30. maj kl. 13:00
Turen vil vare omkring 2 timer og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier.
Hvis du mangler en kurv, urtekniv eller bøtter så sælger vi også før turen begynder, så du kan nå at købe lidt med til turen, vi tager imod mobilepay.

Vi anbefaler også at have handsker med i disse covid-19 tider, så vi alle passer godt på hinanden og os selv, og vi har sprit med til alle.


Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina

Sanketure.dk

Adresse: Sydvestpynten, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør

Læs mere på: sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223