Sanketur på Amager, Sydvestpynten

Præsenteres af Sanketure.dk

Vi kan ikke garantere visse planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur. Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.

Turen vil blive med Thomas og Nina, vi vil guide jer rundt i naturen og se hvad vi finder af spiseligt vild mad i sommer sæsonen, som byder på en del spiselige blomster!

Thomas Askov er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Nina er naturglad og vil guide jer igennem naturen og viser hvordan I kan genkende de vilde planter.

De har sammen firmaet Kokkemanden.com hvor de deler opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad. De har nu startet Sanketure op for at dele glæden for vild mad med andre der også er nysgerrige.

Turen foregår på Sydvestpynten, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør på parkeringspladsen, hvor vi kigger efter spiselig vild mad i naturen søndag d. 9. august kl. 13:00.
Turen vil vare omkring 2-2,5 time afhængigt af deltager antal, og vi forventer at gå omkring 5 km. Kom iklædt i forhold til vejret.

Hvis du mangler en kurv, urtekniv eller bøtter så sælger vi også før turen begynder, så du kan nå at købe lidt med til turen, vi tager imod mobilepay. Du kan blandt andet se udvalget på siden under sankeudstyr.

I disse covid-19 tider, skal vi fortsat holde afstand så vi alle passer godt på hinanden, og os selv og vi har sprit med til alle.

Vi glæder os til at finde vild mad med Jer!

Hilsen Thomas og Nina

Adresse: Sydvestpynten, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør på parkeringspladsen

Læs mere på: sanketure.dk/
søndag 9. aug. 2020 kl. 13:00 - 15:00
Gastronomisk fokuseret sanketur, hvor vi sammen kigger og smager på naturens vilde mad.
á 250,00 kr.
+ 18,75 kr.


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223