Sanketur på Sanddobberne

Præsenteres af Sanketure

En strand fokuseret tur, hvor vi også er friske på at hoppe i gummistøvlerne og smage på det tang der kunne være derude, samt alle de skønne urter og bær der gemmer sig i sanddobberne. Det kan se øde ud, men med et godt øje og kendskab til den vilde nature vil vi smage på naturen og finde meget mere end man ville forvente på et så åbent og smukt landskab som sanddobberne byder på!

Hvis du vil hoppe med ud i vandet er du velkommen, men det er på eget ansvar, vi tager selv gummistøvler med så vi kan fisk lidt op til alle. 

Stranden har nogle af vores yndlings og mest eftersøgte urter som restauranterne Noma, Geranium og flere bruger. Der er et dejligt udvalg i naturen og forårs sæsonen byder på delikate, sprøde, saftige og saltede smage du nemt kan bruge i dit eget køkken.
Sanketuren vil foregå på stranden og saltengen, så vi kommer helt tæt på det vilde mad i naturen i forårssæsonen.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sankere og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2 LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure!

Vi mødes ved parkeringspladsen ved Campingpladsen Sanddobberne lørdag d. 10. april kl. 13:30 på adressen Kalundborgvej 26D, 4534 Hørve. Du kan finde Thomas og Nina ved deres sorte Ford S-Max med sanketure logo på. 

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina

Sanketure.dk

Kalundborgvej 26D, 4534 HørveAdresse: Kalundborgvej 26D, 4534 Hørve

Læs mere på: https://sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.