Sanketur på Sanddobberne

Præsenteres af Sanketure

Forårets første sanketure handler ikke om volume, men om den rene og vilde smag som naturen kan byde på!

Her er der ikke tale om kurve fyldt, mere de eksplosive smage som de første friske urter, blomster og hvad ellers vi måtte finde kan. Der er fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og smage du genkender.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Foråret kan noget som de andre sæsoner ikke kan - den har de fine små, delikate og mest velsmagende firske nye skud på de spiselige vilde planterder senere vil få volume og en anden smag. Lær dem at kende i starten af sæsonen og nyd dem i deres bedste tid.

Dette er en sanketur hvor vi leder efter de helt små fine nye friske skud af vild spiselig mad - det er her smagen er i top!

Det er ren gourmet vandring når vi starter forårets sanketur - det her er hvad de bestiller fra top restauranterne og du kan også finde dem. Det er ikke for sjovt at mad entusiaster hopper og danser for forårets første urter - smagen er eksplosiv, ren og uden meget bitterhed. Det er friskhed, små portioner og smagfuldt.

På turen vil vi gå på stranden og over strandengen samt lidt af hegnet langs stranden.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Campingpladsen Sanddobberne lørdag d. 10. april kl. 13:30 på adressen Kalundborgvej 26D, 4534 Hørve. Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure logo på.

Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder - eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under "sankeudstyr".

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med digAdresse: Kalundborgvej 26D, 4534 Hørve

Læs mere på: https://sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »