Sanketur i Tofte Skov, Jylland

Præsenteres af Sanketure

Sanketure tager til storslået Jylland hvor vi vil vise den spiselige nature frem med vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Christensen.

Vi vil byde på naturens spisekammer med smage du genkender samt nogle helt nye du ikke finder hos konventionelt grønt. Lær mere om naturens spisekammer og bidrag med at benytte og passe på naturen på vores sanketur i Tofte Skov tæt ved Lille Vildmose og stranden! 

En tur hvor både madøre, naturentusiaster og nysgerrige nybegyndere, samt den erfarne sanker kan være med. 

Denne tur har fokus på strand, eng og skov hvor vi vil gennemgå den spiselige vilde mad som er bedst i den tidlige sommer sæson.  

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas Askov og Nina Christensen, de er professionelle sanker og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes søndag den 16. maj kl. 10:00 på parkeringspladsen og vendepladsen ved Dokkedalvej 101, 9560 Hadsund tæt på Kattegat Strandcamping i Lille Vildmose. 
Her er et google maps link https://goo.gl/maps/eWjprdZoTmBhX5rA6

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!


Hilsen Thomas Askov og Nina Christensen
Sanketure.dkAdresse: parkeringspladsen og vendepladsen ved Dokkedalvej 101, 9560 Hadsund

Læs mere på: sanketure.dk/
søndag 16. maj. 2021 kl. 10:00 - 12:00
Vi glæder os til at nyde naturens vilde mad sammen!
á 300,00 kr.