Sanketur Vejle

Præsenteres af Sanketure

Vejle har et stort spisekammer der kun venter på dig, og på denne sanketur vil du lære hvad du kan finde, hvor det gror henne, samt dykke dybt i smag og brugen af det vilde i din egen madlavning når vi fortæller om den vilde mad.

Professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Fay Christensen leverer vilde urter, bær, blomster og svampe til restauranter, producenter, barer og Michelin stjernet restauranter, som Alchemist. Og vil på denne tur vise hvor du kan finde mad, hvordan det smager, samt inspirere dig til hvordan du kan bruge det vilde i din egen madlavning, både på hverdags og et højere gastronomisk niveau.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Bæk Strandvej. Ibæk Strandvej 336, 7100 Vejle

Turen vil vare omkring 2 timer, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km.Adresse: parkeringspladsen ved Bæk Strandvej. Ibæk Strandvej 336, 7100 Vejle

Læs mere på: https://sanketure.dk/sanketure/766-sanketur-vejle-jylland-24-juni-2023-kl-1600.html
lørdag 27. apr. 2024 kl. 12:00 - 14:00
Glæd dig til en skøn sanketur og husk en saks, pose eller bøtte til dit gear!
Udsolgt
á 300,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »