Sanketur på Amager, Sydvestpynten

Præsenteres af Sanketure.dk

Du kender nok stranden, men har du mon opdaget alle de spiselige planter stranden gemmer på? Hvad med engen og skovens planter?
Det kan vi vise dig og hjælpe dig med at genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

Stranden har faktisk nogle af vores yndlings og mest eftersøgte urter som restauranterne Noma, Geranium og flere bruger. Der er et dejligt udvalg i naturen og særligt forårs sæsonen byder på delikate, sprøde og saltede smage du nemt kan bruge i dit eget køkken.
Vi vil gå på både stranden, engen og lidt skov, så vi kommer vidt omkring forskelligt vildt mad i naturen i forårssæsonen.

Vi kan ikke garantere visse planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur. Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, vi vil guide jer rundt i naturen og se hvad vi finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Vi har sammen firmaet Kokkemanden.com hvor vi deler opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad. Og har nu startet Sanketure op for at dele glæden for vild mad med andre der også er nysgerrige.

Turen foregår på Sydvestpynten, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør på parkeringspladsen, hvor vi kigger efter spiselig vild mad i naturen søndag den 29. marts 2020 kl. 13:00.
Turen vil vare omkring 1,5 time og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dk

Adresse: Sydvestpynten, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør

Læs mere på: sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.