Sankt Hans & Krebsegilde på kajen
Kom på Broens Gadekøkken til Sankt Hans, når vi bringer det fantastiske krebsegilde over sundet og til København. Vi byder velkommen om bord og hylder den farverige og delikate spise til Sankt Hans. Men ingen hyldest til krebsen og Sankt Hans uden et stort kalas.
Den dygtige kokke og foodies, Morten Piltoft, Glenn Kejser og Nikolas Jelsbech gør det svenskerne efter og byder på pil-selv-krebs i lange baner med alt hvad dertil hører.
Den 23. juni er det Sankt Hans, og denne altid dejlige sommeraften har vi i år valgt at fejre ved med hyggelig live musik, når vi sammen med Samir & the Busker synger sommeren ind med midsommervisen.
Vi dækker op til langbordsmiddag på kajen efter alle kunstens regler i de dejlige og hyggelige rammer ved Inderhavnen med den helt perfekte sommerstemning. Det bliver jättebra!
MENU
Krebs med dild & citron
Urtemayo
Brunet smør-creme
Agurkesalat med hyldeblomst-vinaigrette
Oste-tærte
Brød
Jordbær - Short bread og vanilje-creme
DET PRAKTISKE
Pris: 249 DKK for Krebsegilde
Tid: 17.30 - 18.30
Drikkevarer kan købes i baren
OM MORTEN PILTOFT, GLENN KEJSER & NIKOLAJ SKAMMERITZ JELSBECH
Morten Piltoft og Glenn Kejser driver til sammen Haddock’s Seafood på Broens, hvor de serverer alt det bedste fra havet. Haddock’s repræsenterer friskhed, bæredygtighed og kvalitet. Morten og Glenn har en fælles passion for den kulinariske verden – de er foodies helt ind til kernen. De går sammen med Nikolas Jelsbech, der lige nu arbejder som køkkenchef på det ikoniske hotel Ruths Hotel i Gl. Skagen. De går sammen til Sankt Hans og glæder sig til at byde ud på kajen med krebsegilde.