Sherry 1.0.1

Præsenteres af Malbeck vinbar

Vi starter oktober med en række vinsmagninger. Vi kalder dem 1.0.1 vinsmagninger, som dækker over intime smagninger med maksimalt 12 deltagere og af en times varighed med fire forskellige vine. Temaet varierer fra gang til gang og udover lidt nysgerrighed omkring vin kræves der ingen forudsætninger for at deltage. Tag dem enkeltvis, tag dem i forlængelse af hinanden eller tag dem alle. Prisen er 125 kr.

Smagningerne sigter efter at smage, beskrive og diskutere vinene idet vi kort kommer berører terminologien fra fagverden. Målet er bl.a. at ruste jer som vindrikkere til bedre at kunne kommunikere om vinen: hvad forstås ved høj syre, grove tanniner, stor krop, medium fylde og hvad menes med begreber som næse og mund, dybde, struktur etc.?
-----------------------------
Vidste du at vinmarkerne i Sherry er kridhvide? Flere meter tykke albariza (kalksten) jord bager i den andalusiske hede og frembringer vidunderlig og uforlignelig vin gennem Palomino druen, som her stortrives. Jancis Robinson kalder den for “Spain’s greatest and most original wine” og det er ikke noget tilfælde at sommeliere er pjattede med Sherry: hyperkomplekse og sammensatte vine, som kan alt hvad øvrige vine kan, plus meget mere: mineralske, søde, salte, stramme, fyldige, koncentrerede og med kvaliteter, der kan matche ethvert måltid. Det er – uden sammenligning – vine med allermest value-for-money. Og hvorfor? Een time, fire (alt for få!) vine og en Gilda senere vil du være meget klogere på disse fantastiske vin.

Adresse: Malbeck, Istedgade 61, 1650 Kbh V

Læs mere på: https://malbeck.dk/tastings-events/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.