Hotel Saxkjøbing byder på skaldyrsaftener, med lokale fisk som torsk fra Langø og sauce af hjertemusling, dansk sorthummer og Rømø østers. Middagen starter kl. 18:00
Snacks
Krustade med fyld af håndpillede Nordsø rejer & rejemayonnaise
Krokette af brandade, saltet torsk med kartoffel & olivenolie
Rømø østers med syltede skorzonerrødder & kærnemælk
(Arwen, Lilleø, 2019)
Forret
Rimmet kammusling med pære, peberrod, grønkål & syltede grønne tomater af egen avl
(Steininger, Grüner Veltlinger, Kamptal, Østrig, 2019)
Mellemretter
Porreterrine med syltede porrer, saltede mandler & ragout af blåmuslinger i muslingefløde
(Vild Dansk Cider, Vigmosegaard, Lilleø, 2016)
Ravioli med fyld af dansk sorthummer & selleri serveret med hummerbrud, hummerbisque samt frisk tang
(Carneros Creek Chardonnay, Napa Valley, California, 2019)
Hovedret
Bagt Langø torsk med glaserede rødbeder, rødbedegelé, syltede sennepskorn & sauce af hjertemuslinger
(Carneros Creek Chardonnay, Napa Valley, California, 2019)
Dessert
Hvid chokoladefromage glaseret med blodappelsin, serveret med krystalliseret hvid chokolade & sorbet af blodappelsin
(Coteaux du Layon, Domaine Des Forges, Frankrig, 2021)
Skaldyrmenu, kr. 745,-
Inkl. vinmenu, kr. 1.190,-