Det har ikke været sommer uden et skaldyrsgilde på Ælsk. Der er Østers, pil-selv-rejer, krabbekløer, Jomfruhummer, dampede muslinger, hummerhaler og et glas af vores gode champagne.
Din vært
Martin, Lars og Frederik hedder vi. Martin og Lars er bedste venner. Frederik er Lars’ søn.
Ælsk er en restaurant, der var elsket allerede inden, den blev en realitet, for vi har talt og tænkt om den gennem de seneste 8 år. Vi har alle arbejdet i branchen før, og vi er drevet af kærligheden til maden, vinen og en service der giver vores gæster mere end de forventer.
Det praktiske
Husk en varm trøje, da arrangementet er udendørs.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykker vi indenfor i restauranten.
MENU
Østers, pil-selv-rejer, krabbekløer, jomfruhummer, dampede muslinger, hummer haler og et glas af vores gode champagne
Det er muligt at lave tilkøb på en halvhummer til 350 kr. pr. pers
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev