Er du vild med skaldyr? Så kom med ombord på Kutteren, når fiskehandlerne inviterer til en overdådig skaldyrsmiddag. De har lovet at hale en masse lækkerier i land. Glæd dig blandt andet til at smage hummer, krabbekløer, pil-selv-rejer, jomfruhummer, østers og meget mere - og så er der selvfølgelig vin på køl!
Det vil også være muligt at få en fisk på krogen. Sæsonens fisk kan tilkøbes, og fiskehandlerne vil så sørge for at tilberede den på OFYR-grillen for dig.
Din vært
Frisk fangst fra både nære og fjernere farvande fylder disken hos Den Grønne Kutter. Holdet bag tæller blandt andre de to venner, Baha og Yasser. Sidstnævnte har været i fiskebranchen i et årti og har endda giftet sig ind i en lollandsk fiskerfamilie. Sammen med deres team tryller fiskehandlerne med dagens fangst, så du ud over de ferske varer kan få en hjemmelavet delikatesse eller en omgang Fish & Chips på krogen.
Det praktiske
Arrangementet foregår i et telt udenfor på torvepladsen, så klæd dig efter vejret.
MENU
Menuen består af en masse skaldyr, herunder hummer, krabbekløer, pil-selv-rejer, jomfruhummer og østers
Et glas hvidvin er inkluderet i prisen, øvrige drikkevarer kan tilkøbes i baren
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev