Skaldyrsmiddag med Den Grønne Kutter

Præsenteres af Den Grønne Kutter

Er du vild med skaldyr? Så kom med ombord på Kutteren, når fiskehandlerne inviterer til en overdådig skaldyrsmiddag. De har lovet at hale en masse lækkerier i land. Glæd dig blandt andet til at smage hummer, krabbekløer, pil-selv-rejer, jomfruhummer, østers og meget mere - og så er der selvfølgelig vin på køl!

Det vil også være muligt at få en fisk på krogen. Sæsonens fisk kan tilkøbes, og fiskehandlerne vil så sørge for at tilberede den på OFYR-grillen for dig.

Din vært
Frisk fangst fra både nære og fjernere farvande fylder disken hos Den Grønne Kutter. Holdet bag tæller blandt andre de to venner, Baha og Yasser. Sidstnævnte har været i fiskebranchen i et årti og har endda giftet sig ind i en lollandsk fiskerfamilie. Sammen med deres team tryller fiskehandlerne med dagens fangst, så du ud over de ferske varer kan få en hjemmelavet delikatesse eller en omgang Fish & Chips på krogen.

Instagram

Det praktiske
Arrangementet foregår i et telt udenfor på torvepladsen, så klæd dig efter vejret.Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 KBH K

MENU

Menuen består af en masse skaldyr, herunder hummer, krabbekløer, pil-selv-rejer, jomfruhummer og østers

Et glas hvidvin er inkluderet i prisen, øvrige drikkevarer kan tilkøbes i baren

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 24. aug. 2024 kl. 17:00 - 19:30
Skaldyrsmenu inkl. et glas hvidvin
á 549,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »