Bagekursus

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Kunne du tænke dig at bage brød til hverdagen? På dette kursus lærer du nogle simple grundregler til hverdagens bagning, og du får masser af tips og idéer med hjem, som gør det nemmere at bage derhjemme. Her får du information og historier om mel, gluten og hvorfor brød ikke bare er brød.

Med bagekurset får du mulighed for at kigge nærmere på dansk bagekultur, og vi taler om hvordan bagning nemt kan blive en del af et hverdagsliv, hvor der er plads til hygge.

Hvad kommer du til at lære på kurset?

Rugbrødets historie og en demonstration trin for trin. Du får en rugbrødssurdej med hjem, så du nemt kan komme i gang med at bage rugbrød til hverdagen, og vi skal selvfølgelig også bage:

Kardemommesnurre

Rugbrødbrød

Hverdagsbrød

Knækbrød

På vores kursus

Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst.
Du vil få et forklæde og få vist din arbejdsstation.
Der vil være max 12 personer på kurset.
På dette kursus får du fingrene i dejen, og I arbejder sammen i grupper af 4 personer.
Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter og dine bagte sager med hjem.
Kurset kan undervises på dansk og engelsk og tager 4-5 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk

Værd at vide om Trine
Trine er ekspert i og ambassadør for moderne skandinavisk mad. Hun laver mad, skriver og holder foredrag over hele verden med udgangspunkt i netop dette emne. Hun er fortaler for bæredygtige løsninger, økologi og mad lavet med kærlighed. Trine har skrevet ti kogebøger på dansk og seks på engelsk.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/kurser/
søndag 29. sep. 2019 kl. 10:00 - 15:00
á 1.100,00 kr.
+ 30,99 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223