Skandinavisk bagning

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Skandinavisk bagning

For Trine er det at bage - både brød og kager - et kærlighedshåndværk. På Trine virker bagning terapeutisk og hun mener, at alle mennesker vil kunne få meget ud af at bage derhjemme.

Hvad kommer du til at lære på kurset?

Du kommer til at arbejde med surdej, og lære om forskellige mel typer, og du vil få en demonstration af hvordan du laver dit eget rugbrød, og du får en surdej med hjem så du kan bage dit eget rugbrød derhjemme.

Du vil få en masse praktiske tips til hvordan du udnytter dine ingredienser bedst uden en masse spild og om at lave måltider ud af rester - samt hvordan du nemt gør ordentligt rent efter bagning.

Trine underviser i dig i et udvalgt af opskrifter fra hendes bog Scandinavian Baking, for eksempel speltboller, sigtebrød og sødt anisbrød, kardemommesnurrer eller klassisk kringle.

Kurset kan gennemføres på dansk og engelsk og tager 4-5 timer.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på cookeryschool@hahnemannskoekken.dk

Hvad andre siger om kurset:

“Bagekurset var fantastisk! Det gennemtænkt, organiseret og virkelig sjovt. At blive undervist af Trine er en gave, hun er så passioneret omkring sin bagning og madlavning at man går derfra og føler sig super inspireret"

-Katie

Kursets forløb

Ved ankomst vil vi tilbyde te eller kaffe, vand og nogle snacks. Efter noget baggrundsinformation og instrukser starter kurset, og du vil lære at lave opskrifterne selv. Når vi er færdige, dækker vi bord, og spiser maden i fællesskab. Du er også velkommen til at at tage maden, du har lavet, med hjem, sammen med et hæfte med alle kursets opskrifter.

Hvorfor vi synes du skal tage kurset

Dette kursus er en chance for at dykke dybere ned i den skandinaviske mad kultur. Hygge handler om at være gode ved og selv og den du elsker, og bagning kan nemt blive en del af det hverdagsliv.

På vores kurser

Vi serverer te og kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst. Du vil få et forklæde og få vist din arbejdsstation. Der vil være ca. 12 personer på kurset.

Efter lidt baggrunds info og instruktion, starter kurset og du vil lære at lave opskrifterne samt få et hæfte med alle opskrifter samt dit hjemmebag.

Imens vi venter på vores bagværk i ovnen, serverer vi lidt mad og drikke.

Værd at vide om Trine

Trine er ekspert i og ambassadør for moderne skandinavisk mad. Hun laver mad, skriver og holder foredrag over hele verden med udgangspunkt i netop dette emne. Hun er fortaler for bæredygtige løsninger, økologi og mad lavet med kærlighed. Trine har skrevet ti kogebøger på dansk og seks på engelsk.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/kurser/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223