SLICE ICE AT H15

Præsenteres af H15 MAD & KULTUR

Torsdag d. 22. august suger vi sommerens sidste solstråler til os, akkompagneret af klassisk Roman Style Pizza og iskolde slush-ice sjusser fra barchefens slush-ice laboratorium, med eller uden alkohol. Tilbagelænede beats fra husets DJ fuldender en forhåbentlig mindeværdig aften i solen på terrassen. Vores Roman Style Pizza fås både vegansk, vegetarisk og klassisk.

Din vært:
H15 repræsenterer en bred vifte af tilbud inden for mad og kultur. Vores primære mål er at skabe et socialt, kulturelt og gastronomisk samlingspunkt med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed som kerneparametre, herunder at arbejde for at sikre skabelsen af et inkluderende, positivt og åbent arbejds- og nærmiljø.

Facebook
Instagram

I tilfælde af regn...
Arrangementet foregår udendørs, men H15 er et rummeligt sted med masser af plads under taget i tilfælde af regn.Adresse: H15, Halmtorvet 15, 1700 København V

MENU

En variation af pizzaslices - både med og uden kød (inkl. veganske muligheder)
En variation af småretter - herunder charcuterie, antipasti og dolce
Slush-ice - både med og uden alkohol

Mad og drikke købes til arrangementet


En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 22. aug. 2024 kl. 16:00 - 02:00
Det er gratis at deltage til dette event. Billet er nødvendig. Mad og drikke kan købes til arrangementet.
á 0,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »