Smag de danske vine og mød en dansk vinbonde

Præsenteres af Tholstrup

Hvorfor sætter danske restauranter og vinbarer stort set altid sydeuropæisk vin til dansk og nordisk mad? Kan du forestille dig en middag, hvor der er vendt op og ned på fordelingen i vin og mad?
Magtenbølle Vingård og Huks Fluks bytter sydeuropæisk vin ud med dansk og serverer i mad inspireret af varmere middelhavsstrøg til de danske druer. Under middagen vil Leif Petersen fra Magtenbølle Vingård fortælle om sin vingård på Fyn, og give et indblik i hvordan det egentlig er at at producere vin i Danmark. 

Køkkenchefen fra Huks Fluks, Jean Louis, laver en tasting menu på sommerens bedste råvarer, der matcher noterne i Leifs fynske vin.


Menu

Køkkenchef Jean Louis laver en tasting menu bestående af de bedste af sommerens råvarer, som matcher de smage dansk vinproduktion byder på



Adresse: Huks Fluks, Gråbrødre Torv 8, 1154 København K

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.