Kom til madmarked på Krystalgade og oplev det mangfoldige jødiske køkken!
Jøder har boet i alle verdens lande, og til eventet slår vi et slag for kulturel diversitet ved at servere retter fra det mellemøstlige, nordafrikanske og europæiske køkken med alt fra hummus til bourekas og noget til den søde tand! For 50 kroner pr. ret kan du selv sammensætte din egen kulinariske oplevelse fra de jødiske verdenshjørner.
Man kan få indsigt i det jødiske køkkens mange facetter, deres betydninger og oprindelser på dagen.
Man skal ikke købe billetter til arrangementet, men man kan på stedet købe retter til 50 kr. pr. ret.
Det er muligt at købe forskellige retter til markedet:
Bourekas med svampe og kartofler
Frikassé med tun, æg, matbucha og forskelligt grønt
Hummus med brød, zhug, matbucha og andre toppings
Æble kigel med syrlig creme fraiche
Kold lemonade med mynte
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev