Smag på fremtiden: 4 retters tasting menu med insekter

Præsenteres af Wholi

Hvordan kan vi begynde at spise mere bæredygtigt, som stadig er lækkert og sundt på samme tid? 


Wholi inviterer dig til en inspirerende smagsoplevelse med 4-retters tasting menu baseret på insekter, hvor vi går på opdagelse i deres særlige knas, smag og tekstur.


Grunden til at begynde at supplere sine måltider med insekter er, at de bidrager med et højt indhold af komplette proteiner, Omega-3 fedtsyrer, vitaminer, mineraler og fibre. Faktisk kan insekter sammenlignes med at spise kød, fisk og rugbrød på én gang -  og så udleder de 100 gange mindre C02 end produktion af oksekød og bruger mindre foder, vand og landareal.
Insekter er ikke nyt, men er blevet tilberedt og spist i flere tusinde år i størstedelen af verden, bortset fra her i Vesten. Derfor vil Wholi (som er kendt for at gøre insekter appetitlige bl.a. med deres Dare Squares) invitere dig til en innovativ smagsoplevelse og et indblik i hvordan fremtidens middagstallerken ser ud.
Wholi sørger for en hyggelig og uformel stemning hos SingularityU Nordic, der skaber rammerne for en middag i future, disruption og teknologiens tegn.


Allergener: insekter er tæt beslægtet med skaldyr og derfor kan nogle skaldrysallergikere have allergi overfor insekter også. Skriv venligst til os senest 3 dage inden eventet hvis du har andre allergier vi skal være opmærksomme på. 


Drikkevarer bestilles og betales på stedet til overkommelige priser. 


Læs evt. mere om insekter og Wholi* her: www.wholifoods.com  


*tidligere kaldet Dare to Eat. 


 Adresse: SingularityU Nordic, Titangade 11

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223