Suhrs Højskole: Smag på kartofler

Præsenteres af Suhrs Højskole

Kom til eftermiddag fyldt med smag og læring med kartoffelavler Leon Johansen fra Hyldemarken ved Slagelse.

I Danmark dyrkede vi engang et hav af forskellige kartoffelsorter – langt flere end vi gør i dag. Mange af sorterne røg ud af produktionen efter krigen, da vi begyndte at bruge traktorer og maskiner i landbruget. Leon Johansen fra det lille gartneri Hyldemarken har lagt mange af de gamle sorter i jorden, og i samarbejde med blandt andet Nordisk Genbank genopdager han sorterne og opkvalificerer dem til brug i køkkenet og til dyrkning.

Til kartoffelsmagningen vil du undervejs få tips til dyrkning og produktion af kartofler, samtidig med at du har mulighed for at smage på forskellige sorter.

Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af ialt 4 smagninger på hhv. kartofler, eddike, chokolade og naturvin. De afholdes alle torsdag den 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl 16.30.

Om Suhrs Højskole
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur. 


Info

Bar med salg af vin og nonalkoholiske drikke, fremstillet af elever på Suhrs Højskole, er åben før, under og efter smagningerne.



Adresse: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.