Smagen af dit nabolag i 2034 – en interaktiv spiseoplevelse

Præsenteres af Reformaten and collaborators

Træd ind i året 2034 og vær med til at udforske en fremtid, hvor fællesskabsdrevne fødevaresystemer, der fremmer madretfærdighed, uddannelse og tilgængelighed for alle, er almindelige. Gennem en interaktiv spiseoplevelse vil du se, smage, føle og engagere dig i den mangefacetterede indvirkning, som mad har på politik, lokale økonomier, økologier – og i hjertet af det hele – hvordan mad nærer relationerne mellem mennesker og de nabolag, de kalder hjem.

Dine værter:
Installationen er et samarbejde mellem designer Johan Hjerpe, Olga Grönvall Lund, grundlægger af Reformaten, og arkitekterne Boys Don't Cry. Deres arbejde er baseret på at skabe en alternativ fødevareinfrastruktur, med overvejelser om madens afgørende rolle i menneskers liv og samfundsmæssige strukturer.

Reformaten er en svensk-baseret organisation dedikeret til at transformere fødevaresystemet. Dens navn, som betyder "at reformere mad" på svensk, inkarnerer dens vision om kollektiv handling for at opbygge et bedre fødevaresystem.

Instagram

Denne oplevelse er gjort mulig med støtte fra Vinnova, den svenske innovationsagentur, som aktivt engagerer sig i transformation af fødevaresystemet.

Lokation:
Selvom den præcise lokation endnu er ukendt, vil begivenheden finde sted inden for København K. Vi sørger for, at arrangementet er vejrsikkert, så du kan nyde oplevelsen uanset vejrforholdene.Adresse: København K

MENU

Nyd et tre-retters måltid, hvor hver ret indkapsler vores lokale økosystemer

Med ingredienser fra nærliggende gårde, haver og fiskerier fortæller vores råvarer historier om vores omgivelser og forbinder dig med smagene fra vores region

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 17. aug. 2024 kl. 12:00 - 14:30
á 300,00 kr.
+ 23,00 kr.
lørdag 17. aug. 2024 kl. 18:00 - 20:30
á 300,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »