Smagning med verdens bedste chokolademager

Præsenteres af Friis-Holm Chokolade

Mikkel Friis Holm er en kompromisløse og etisk bevidst chokolademager, der har vundet flere priser for sin chokolade. 

Fredag den 24. september kan du komme med til smagning på nogle af verdens bedste chokolader, når manden bag, Mikkel Friis-Holm, fortæller om kakaobønnens rejse fra høst til færdig chokolade.? 

For Mikkel Friis-Holm er kvaliteten af råvarererne altoverskyggende. Samtidig har han en ambition om at forene velsmag og etik. Derfor arbejder Mikkel Friis-Holm med mangfoldige og forskelligartede sorter af kakaobønner, som han køber direkte fra producenten.

Til smagningen får du serveret en række af Friis-Holms prisvindende chokolader, og du bliver klogere på kakaobønner, smagsnuancer og ikke mindst Mikkel Friis-Holms arbejde med at producere en etisk forsvarlig chokolade i verdensklasse ! 

For at deltage i smagningen skal du købe billet. Prisen er 35. kr. pr deltager. 

Indslaget præsenteres i samarbejde med Slow Food Danmark.



En del af Madens Folkemøde

Aktiviteten er en del af Madens Folkemøde – et fagligt, folkeligt og politisk arrangement, der foregår på Engestofte Gods på Lolland.

Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.

Madens Folkemøde foregår den 24. og 25. september 2021.

Følg Madens Folkemøde her:

Facebook 
Nyhedsbrev
Hjemmeside

1 billet
fredag 24. sep. 2021 kl. 14:00 - 15:00
á 35,00 kr.