Smagning: Oplev magien ved naturvin!

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen

Er du klar til at udforske naturvinens mangfoldighed? Kom med til en spændende smagning, hvor du får mulighed for at dykke ned i verdenen af naturvin med en af branchens passionerede eksperter, Tue Bach. Oplev hvordan naturvin kan omfavne alle, fra de vildeste smagsoplevelser til de mest klassiske toner.

Glem alt om fordommene - denne smagning viser dig, at naturvin ikke kun handler om stald, mus og neglelakfjerner. Det er en rejse gennem vinens verden, der tager dig med til eksotiske steder som Beaujolais, Italien og Karise.

Bliv inspireret, lær, og ikke mindst, smag på det anderledes, som naturvinen kan. Tilmeld dig nu og få en forsmag på vores Naturvinssommelier-uddannelse, hvor du kan gå i dybden med denne fascinerende verden af vin.

Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Instagram
Facebook

I tilfælde af dårligt vejr...
Eventet foregår indendørs, Tjenerhuset, 1.salAdresse: Hotel- og Restaurantskolen, Kjeldsgaardsvej 1 - gennem porten, 2500 København

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 22. aug. 2024 kl. 16:00 - 16:45
Udsolgt
á 100,00 kr.
+ 12,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »