Smørrebrødskursus

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Smørrebrød er en vigtig del af den danske madkultur og en udpræget dansk spise. På dette kursus kommer du helt tæt på den gamle tradition med anekdoter om smørrebrødets tilblivelse, og vi taler om hvorfor vi i Danmark holder så meget af det.

Hvad kommer du til at lære på kurset?

Hvordan laver vi smørrebrød, og de skjulte regler for smagssammensætninger! Smørrebrød bliver både spist til hverdag og ved særlige begivenheder, og det betyder at der er mange forskellige måder at spise det på. Derfor vi vil gennemgå forskellene fra snitter til højtbelagt smørrebrød.

Til slut skal vi naturligvis også smage på det dejlige smørrebrød! Vi sætter os ned og nyder en frokost sammen, og som traditionen byder serveres der snaps fra Schumacher og øl fra Herslev – det er nemlig sådan vi fejrer traditionen omkring den danske frokost.

På vores kursus

Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst.
Du vil få et forklæde og få vist din arbejdsstation.
Der vil være max 16 personer på kurset som afsluttes med fællesspisning.
Dette kursus kan blive undervist på engelsk og dansk og varer mellem 3-4 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 12, 2100 København Ø

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/kurser/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223