Smørrebrød, Jacobsen-øl og snaps på vandet

Præsenteres af Christianshavns Færgecafé

Smørrebrødsgrevinden Jytte Støvlbæk og Kaptajn Erik Frandsen,  Christianshavns Færgecafé,  byder velkommen ombord på Christianshavnerfærgen, hvor de serverer velsmurt smørrebrød, kolde Jacobsen-øl og hjemmelavet snaps i Wilders kanal på Christianshavn.  

Spænd sydvesten og glæd dig til en velsmagende, sjov og hyggelig lørdag 10. oktober, hvor Kaptajn Erik Frandsen har taget Danmarks ukronede smørrebrødsgrevinde Jytte Støvlbæk (med solid smørrebrødserfaring fra bl.a. Gilleleje Havn, Lumskebugten og Schønnemann) under armen. De to vil sammen servere cremen af danske smørrebrødsklassikere, velsmagende Jacobsen-øl og Eriks hjemmelavede snaps på Christianshavnerfærgen, der gynger blidt i Wilders kanal foran Christianshavns Færgecafé.

Vi border skibet fra  Christianshavns Færgecafé, Havnegade 50, kl.12:00 – arrangementet varer ca. 2 timer.

Du får 3 stk. velsmurt smørrebrød af nøje udvalgte råvarer parret med 3 stk. Jacobsen-øl og Eriks hjemmelavede Skippersnaps. 

Pris pr. person 395,- kr. + gebyr



Adresse: Christianshavns Færgecafé, Strandgade 50, 1401 København K

lørdag 10. okt. 2020 kl. 12:00 - 14:00
á 415,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223