Snapsesmagning og påskefrokost – dyk ned i snapsens smag og historie

Præsenteres af Picniq - Valbyparken Spiseri

Kom til påskefrokost hos Picniq, hvor vi sammen med sensoriker og tidligere produktudvikler for De Danske Spritfabrikker Charlotte Mithril dykker ned i snapsens smag og historie.

Vi smager os igennem forskellige varianter - både de traditionelle, men også nyere bud på, hvad en snaps kan være. Hvad er forskellen på snaps, brændevin og akvavit? Skal den serveres koldt eller ved stuetemperatur? Og hvordan laver du det selv? Få svaret på dette og meget andet.

Bliv udfordret på dine smagsløg og find din favorit. Vi matcher snapsene med vores lækre påskefrokost, som vi nyder i fællesskab, mens vi dykker ned i snapsens forunderlige verden.
Om du kan lide snaps eller ej, så kom endelig! Der er lidt for enhver smag, og snaps kan meget andet end blot være en kommen-bombe.

Vi starter oplægget kl. 13.00, men kom gerne i god tid. Der vil være mulighed for at købe en forfriskning inden.

Intropris er kr. 325,- for oplæg og frokost. Book bord og køb billet til arrangementet via linket nedenfor

Øvrige drikkevarer samt dessert kan tilkøbes på dagen.
Der er plads til 50 personer til oplæg og påskefrokost (OBS: tilmelding er bindende).

Menu
Snacks

  • Marineret sild med rødløg, dildcreme og rugbrød
  • Røget makrel med aioli og sprød kartoffel

Hovedret

  • Langtidsstegt lammekølle med urter og citron
  • Kartofler, radiser og forårsløg
  • Stegt hjertesalat med Gammel Knas

Sweet treat med snaps

  • Mazarinkage med rabarber og lakridssnaps fra Bornholm


Send en mail på event@picniq.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksomme på.

Vi glæder os til at se jer!



Adresse: Hammelstrupvej 100, 2450 København Sv

Læs mere på: https://www.picniq.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.