Social Beer Walk x Gravøl for Kulturtårnet

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med på en Social Beer Walk gennem Københavns Havn og en sidste gravøl for Kulturtårnet på Knippelsbro med Copenhagen Insight.


Tidspunkt: Fredag d.14. juni kl. 17.00 - 19.00 - Gravøl i forbindelse med Kulturtårnets sidste åbningsdag i denne omgang :-/ 


Social Beer Walk er en Fredagsøl Tour med fokus på sommeren i København og byens udvikling . Men denne fredag er det især også en mulighed for at drikke en gravøl sammen med Kulturtårnet på Knippelsbro og mindes 7 års fantastisk kultur og fællesskab midt i Københavns Havn. 

Vi vil sige farvel og en kæmpe tak til Kulturtårnet for samarbejdet igennem de 7 år og for at skabe et skønt kulturtårn midt i Københavns Havn :-) 


Vi kobler, som altid, Social Beer Walk med et specialøludvalg fra Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus. Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus. Copenhagen Insight har fokus er at skabe social tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b. 


Social Beer Walk starter på Havnegade ved Inderhavnsbroen og zigzagger igennem Københavns Havn og Christianshavn. Vi snakker om Københavns Havn, Papirøen og The Paper Island Pop-Up, Operaparken, Kuglegården, Kanalhuset og sender en masse kærlighed til Kulturtårnet på Knippelsbro.

Forhåbentligt er det også et på gensyn til vores venner i Kulturtårnet på Knippelsbro! Adresse: Havnegade 52, København K 1058

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.