Social Beer Walk x Københavns Havn Special

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med på Social Beer Walk og nyde foråret i Københavns Havn med Copenhagen Insight.

Det er weekend og det begynder endelig at være varmt i luften, så hvordan oplever du København bedst? En mulighed er en stemningsfyldt forårs Social Tour gennem Københavns Havn, hvor der undervejs er fortællinger, ølsmagning og masser af højt humør.

Copenhagen Insight har fokus er at skabe Social Tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b. Turen har som altid fokus på alle de spændende initiativer og muligheder der er i København i løbet af foråret og sommeren og sørger for at klæde jer godt på til at få endnu mere ud af det hele. Efter turen er I super klar på 2024 sæsonen af København :-) Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight. 

Social Beer Walk arrangeres i samarbejde med Anarkist Brewing og Nørrebro Bryghus og inkluderer et godt udvalg af specialøl undervejs. 

Denne gang starter vi turen under Knippelsbro på Christianshavns siden og fortsætter gennem Christianshavn og slutter nær Operaparken. 

Ved spørgsmål angående Social Beer Walk kontakt events@copenhageninsight.com


Foråret skal ikke bare ses, det skal mærkes og nydes… At det tilmed smager godt, det er jo bare lækkert!Adresse: Under Knippelsbro, ved Kulturtårnet, 1400 København K

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.