2 x Social Beer Walk & Burger på Vesterbro

Præsenteres af Copenhagen Insight

Dobbelt op på Social Beer Walk & Burger på Vesterbro i juni sammen med Vesterbros Orginale Burgerrestaurant, Anarkist Brewery, Nørrebro Bryghus og Copenhagen Insight. Om det er optakt til weekenden, EM i fodbold, Metallica i Parken eller bare sommeren, så bliver det en alletiders Social Tour. 


Tidspunkt: 

Fredag d.07. juni kl. 17.00 - 19.00 - aka Fredagsøl på Vesterbro + muligheden for at koble Burger, Fritter & Fadøl :-)

eller

Lørdag d.15. juni kl. 16.00 - 18.00 - aka Lørdagsøl på Vesterbro + muligheden for at koble Burger, Fritter & Fadøl :-)


Uanset så kombinerer Social Beer Walk & Burger x Vesterbro en super hyggelig Øl-Tour med Vesterbro og fokus på dem der sætter deres præg på Vesterbro idag og på alt det I kan opleve på Vesterbro. Naturligvis tilsat med en lækker ølsmagning af et godt udvalg af specialøl fra Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus. Der er rigeligt med kolde øl til at det bliver en alletiders weekend :-) 

Plus for alle jer som har lyst, så kan I kombinerer Social Beer Walk med en burger, fritter og fadøl hos Vesterbros Orginale Burgerrestaurant efter Beer Walk-delen.


Social Beer Walk starter på Enghave Plads og zigzagger sig igennem Vesterbro og slutter ved Vesterbros Orginale Burgerrestaurant i Istedgade, samt Club 34 - Øl & Sportsbar, som viser EM-kampende i løbet af juni og juli. 


Copenhagen Insight har fokus er at skabe Social Tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b. 

Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Vesterbros Orginale Burgerrestaurant, Club 34 - Øl & Sportsbar, Anarkist Brewing og Nørrebro Bryghus. Adresse: Enghave Plads, ved trappen til metroen, 1670 København V

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.