Social dining with Strutto d. 11. Juli

Præsenteres af Broens Gadekøkken

Social dining with Strutto // Fællesspisning med Strutto // mandag d. 11 juli kl. 17.30


Find til rette skulder ved skulder på Broens Gadekøkken, skål med sidemanden, som du ikke kender, og smag på mad fra vores gadekøkkener. Vi vil gerne dyrke og styrke fællesskabet på Christianshavn. Et godt måltid handler nemlig ikke bare om at blive mæt. Det er også et socialt samlingspunkt, og giver os noget at tale om og noget at være sammen om.

Vores gadekøkkener skiftes til at stå for maden, og sørger for aftensmaden på en helt almindelig hverdag, så du slipper for at handle, stå i køkkenet og ikke mindst vaske op. Det er helt og aldeles uformelt og byder på dejlig hverdagsmad til en rigtig skarp pris. 

DET PRAKTISKE

Din billet inkluderer mad, drikkevarer og en plads side om side med venner, familie eller nye bekendtskaber. Du afhenter din mad i den pågældende madbod fra kl. 17.30 - 18.00 og finder plads på de reserverede borde udfor køkkenet. Maden skal være afhentet inden kl. 18.00. Drikkevaren hentes ved Øl-bar. 

13. JUNI
Køkken: Strutto
Mad: Crescia med parmaskinke eller vegetarisk. Serveret med italienske oliven. (Oplys ved køb som note om du ønsker vegetarisk eller parmaskinke) Drikkevare: 1 glas husets rød/hvidvin
Pris: 125 DKKAdresse: Strandgade 95

mandag 11. jul. 2022 kl. 17:30 - 18:00
Køkken: Strutto
Mad: Crescia med parmaskinke eller vegetarisk. Serveret med italienske oliven.
(Oplys ved køb som note om du ønsker vegetarisk eller parmaskinke) Afhentes kl. 17.30-18.00
Drikkevare: 1 glas husets rød/hvidvin
á 125,00 kr.
+ 9,38 kr.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »