Kom inden for porten og spis sensommer-frokost i en af byens smukkeste, gemte haver.
I Middelalderbyen ligger Borchs Kollegium der blev grundlagt i 1689 af polyhistor Ole Borch. Gennem årerne har markante skikkelser som Ludvig Holberg, H. A. Brorson og Peter Faber haft bopæl på adressen - og nydt godt af haven! I samarbejde med kok Eva Hurtigkarl, åbner kollegiet helt eksklusivt for besøgende udefra til en eftermiddag i urternes og lærdommens tegn.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.
Kartofler m. urtemayo og fuglegræs
Grillet kål
Havesalat
Koldskål m. bær
Urtesodavand
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev