Bliv din egen Somellier til hverdag og fest
Bemærk dette kursus løber over 3 dage. Den 18,19 og 25 marts
Bliv guidet af somellier Morten Wulff
Det vrimler med kurser i at lave mad i mange forskellige afskygninger, men hvor er kurserne der der guider deltagerne i at parre mad vin, en kunstart der hæver nydelsen mange niveaur
Er somellierkunsten kun forbeholdt kvinder og mænd i kjole og hvidt der med hvide handsker og efter alle kunstens regler hælder vin op på restauranter og krydrer det med bevingede ord om hvorfor de har valgt en bestemt vin til en bestemt ret?
Nej da, almindelige dødelige kan skam også lære de mest fundamentale retningenlinjer indenfor denne kunstart, og især kunsten at parre vin og mad. Det er det dette kursus handler om
På kurset bliver der undervist i hvilke elementer i vinen der henvender sig til hvilke elementer i tilberedninger der spænder fra det helt simple til det mere avancerede.
Vi skal tale om syre, sødme, munfylde, taniner, umami, temperatur, druetyper, dekantering og meget mere, og når du har gennemgået de 3 kursusdage, er du blevet så ferm at du selv kan begynde at lege med vin og mad på et niveau der med garanti vil imponere dine gæster.
Kurset henvender sig til vin og madelskere og kan frekventeres af gourmeter på alle niveauer.