Sommer-sammenskuds-middag i Kulhuse - Bryd brød i badesandaler

Præsenteres af Kulhuse Koger - Kulhuse Netværket

Tilmeld dig som gæst til en sommer-sammenskud for tre Kulhuse sommerfamilier.

Vi mødes under private forhold i små selskaber og spiser sammen, så vi lige lærer lidt mere om hinanden og om Kulhuse.

Vi sørger for at sætte nogle gode sammenskuds-grupper sammen – og så kan I aftale indbyrdes, hvordan I vil lave jeres sammenskud, hvornår I spiser sammen, hvem der gør hvad - og hvem, der køber hvad.

I får en lækker pose med lokale grøntsager, som I kan tage udgangspunkt i. Grøntsagsposen udleveres dagen før den 22. Juli kl. 10-12 foran Kulhuse Kro til værten for sammenskuddet.

Det skal bare være helt roligt og nede på jorden og i sommerferiegear – det vigtige er at vi bruger Kulhuse Koger til at til at komme lidt tættere på hinanden, på afstand.

Vi glæder os til at sætte kog under Kulhuse sammen med jer!

Indholdet i den lokale økologiske grøntsagspose: 1 fennikel, 1 spidskål, 1glaskål, 1 squash, 1 kg kartofler,1 bundt nye løg med top, 1 hvidløg, 1 bundt basilikum – alt sammen fra Svanholm

Vil du være vært for 2 andre Kulhuse sommerfamilier til Kulhuse Koger Sommer-Sammenskud? Ring til Torben Blok på telefon: 29 61 69 34 eller skriv en mail til: tob@okologi.dk. Torben har haft sommerhus i Kulhuse i 15 år og hans hus ligger på Søbovej.

BESTIL kun 1 billet pr. familie, du vil tilmelde til Sommer-Sammenskuds-Middag i Kulhuse

PS. Det er regeringens sommerpakke, som står bag Kulhuse Koger – og har givet Kulhusenetværket rygstød og energi til at skabe sommeraktiviteter med lokal mad.

Adresse: 3630 Kulhuse

Læs mere på: https://www.facebook.com/events/981993802261097/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223