UDSOLGT: Sommerrestaurant i Kulturtårnet på Knippelsbro - Juli 2021

Præsenteres af Kulturtårnet på Knippelsbro

Kulturtårnet byder igen i år københavnere og turister velkommen til sommerrestaurant i det gamle brotårn på Knippelsbro. Med udsøgt mad, nøje udvalgte vine, en fabelagtig udsigt og godt selskab er der en helt speciel aften i vente. 

Knippelsbro med de to brotårne blev opført i 1937 som en direkte vej fra Indre By til Christianshavn. I 2017 flyttede Kulturtårnet ind i det ene brotårn, som siden da har lagt rammer til talks, radiobiografer, udstillinger, intimkoncerter og ikke mindst den årlige sommerrestaurant.

Derfor er det nu med glæde, at vi kan invitere jer til fem års jubilæum på den populære den sommerrestaurant i Kulturtårnet i hjertet af Københavns Havn.

I løbet af aftenen vil vi byde på en fire-retters menu med nøje udvalgte vine primært fra naturvinsimportøren Rosforth & Rosforth under Knippelsbro.

 


Menuen vil bestå af:

Starter med et glas mousserende vin.

Forret med et glas hvidvin.

Hovedret med et glas rød eller hvidvin til alt efter maden.

Dessert med et glas perlende orangevin.

 

Menuen skifter i løbet af sommeren, da vi bestræber os på at bruge sæsonens bedste lokale råvarer.

Prisen er 675 kr. + billetgebyr og billetter bookes via www.madbillet.dk.

 

For at sikre os, at I får den bedste og mest corona-sikre oplevelse i år, har vi valgt at bruge samme bookingsystem som sidste sommer. Det betyder, at grupper på 4-6 gæster kan booke et helt rum for sig selv indendørs, mens par og grupper kan booke bord for 2-6 gæster på vores skønne udendørs balkon. Her vil I sidde ved borde med minimum 1 meters afstand til andre gæster. Udsigten fra balkonen er fænomenal både i solskin og efter solnedgang. Til de kølige og våde aftener vil være varmelamper, tæpper og regnskærm.

Vi er grundige med rengøringen, og der vil være håndsprit til rådighed til alle gæster.

Som restriktionerne ser ud pt., kræver det reservation og corona-pas at sidde indendørs, mens det kun kræver reservation at sidde udendørs.

 

Vegetar eller allergener?

Hvis du ønsker en vegetar-menu eller har nogen former for madallergier, skal du blot skrive en mail til lars@kulturtaarnet.dk efter booking af billetter på madbillet. Oplys den dato og det tidspunkt, du har booket billetter til – så sørger vi for, at der vil være mad efter dine behov.Adresse: Knippelsbro 2, 1400 København K

Læs mere på: kulturtaarnet.dk/mad
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »