Spansk vinaften på restaurant Fleisch

Præsenteres af Fleisch

Mandag den 28. december og tirsdag den 29. december – ankomst kl. 18.00.


Restaurant Fleisch inviterer til spansk aften i samarbejde med Theis Vine.
Smag og hør blandt andet succes historien om AN/2 og Bodegas Aalto.
Vinene vil blive præsenteret af sommelier Emil Gamrath fra Theis Vine.


Aperitif & snacks
rosé reserva - metode tradicional - at roca penedes 2017
croquettes med skinke – grillede oksehjerte – friteret dorade & aioli

Vine & menu
rias baixas - albariño – bodegas fillaboa 2018 magnum
ceviche af helleflynder med leche de tigre, søde kartofler & koriander

~

àn/2 - bodegas an negra - mallorca 2018 dobbelt magnum
grillet chorizo med blæksprutte, padróns, sprøde kikærter & kartoffelskum

~

aalto – bodegas aalto ribera del duero 2018 magnum
stegt iberico gris med græskarpuré, syltet græskar & chimichurri

~

aalto ps – bodegas aalto ribera del duero 2018
dansk jersey ribeye med palmekål, kastanjer & rødvinssauce med oksehale

~

sidra de hielo – valverán – bodegas masaveu 2015
æblebeignet & vaniljeis

Kaffe & sødt

Pris 895,-
(prisen inkluderer 1 glas vin til hver ret)


*Grundet covid-19 sidder man individuelt med sit eget selskab, og vinene vil blive præsenteret ved hvert enkelt bord.
Såfremt der kommer yderligere covid-19 restriktioner, der gør det nødvendig at aflyse arrangementet, tilbagebetales billetten.


Adresse: Fleisch, Slagterboderne 7-9, 1716 Kbh. V

Søg ledige tider på Fleisch