Special SmagsTour x Copenhagen Light Festival

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med Copenhagen Insight, Vinimondo, Rebæl, Nørrebro Bryghus og Anarkist Brewing ud og opleve Copenhagen Light Festival.

Dette er ikke en Valentinsdag Tour, meeen det er d.14. februar og København er fyldt med lysinstallationer og stemning...


Kom med på en stemningsfyldt Social Tour gennem Copenhagen Light Festival. Da dette er en Special SmagsTour kan du vælge imellem 4 muligheder:

- Jeg er til øl, så jeg skal have Beer Walk variationen med en velsmagende ølsmagning med et lækkert udvalg af specialøl fra Nørrebro Bryghus og Anarkist Brewing.

- Jeg er til vin, så jeg skal have Wine & Walk variationen med cave, hvidvin, rødvin og portvin fra Vinimondo.

- Jeg er til non-alkohol, så jeg skal have Non-Bar variationen med velsmagende non-alkohol øl fra Anarkist Brewing og smagsfyldt lemonade og gastrosafter fra Rebæl.

- Fuck it! Jeg er til det hele og det er den 14. februar, så jeg skal have en lækker variation af alle mulighederne! 

 Alle fire muligheder inkluderer naturligvis fortællinger om de flotte lysinstallationer på Copenhagen Light Festival.


Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Vinimondo, Rebæl, Nørrebro Bryghus, Anarkist og Copenhagen Light Festival. Copenhagen Insight har fokus er at skabe social tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b.

Turen kommer til at slutte i området omkring Inderhavnsbroen/Nyhavn/Broens Gadekøkken - alt efter hvad tiden tillader os. 

Ved spørgsmål angående Special SmagsTour kontakt events@copenhageninsight.com

Lysfestivalen skal ikke bare ses, den skal mærkes og nydes… At den tilmed smager godt, det er jo bare lækkert!Adresse: Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.