Spice Up Your Life - Masterclass med The Caribbean Housewife

Præsenteres af The Caribbean Housewife

Jamain Brigitha, alias The Caribbean Housewife, er kendt for at beskytte sine madlavningshemmeligheder nøje. Til Copenhagen Cooking gør hun en undtagelse deler metoder og inspirationer bag sit karakteristiske caribiske- og latininspirerede køkken. Som gæst kommer du med i køkkenet og lærer, hvordan du forvandler basale ingredienser til en overvældende god madret fyldt med smag.

Dette unikke køkken fra The Caribbean Housewife findes ingen andre steder i Danmark og er inspireret af traditionelle opskrifter fra tropiske steder i de sydamerikanske og vestindiske regioner, som Cuba, De Hollandske Antiller, Jamaica, Surinam, Trinidad og Tobago.

Det er uden tvivl nyttigt for dem som ønsker at gøre deres liv mere lidenskabeligt og farverigt, eller måske endda håber på at forføre den specielle person.

Efter masterclass spiser vi sammen den mad vi har lavet. Eventen er egnet til vegetarer og veganere, såvel som folk med gluten- og laktoseallergi. Har du disse eller andre ønsker og allergier, så skriv gerne på forhånd.


Menu

Kiss Me, Baby!
Amuse-Bouche overraskelse med mango

Love Potion No. 9
Rødbetsuppe med kokos

Noodle Kisses
Søde kartoffel nudler med svampe og grøntsager

Raspberry Beret
Panna Cotta dessert med kokos og hindbær

Lovely Lavender
Lavender Cocktail (alkoholfri)

Sorrel Punch
Hibiscus Cocktail (alkoholfri)

Burning Love
Hot SauceAdresse: The Caribbean Housewife , Slagtehusgade 5C , 1715 København V

Læs mere på: www.thecaribbeanhousewife.com

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

onsdag 25. aug. 2021 kl. 17:00 - 21:00
á 725,00 kr.
+ 21,00 kr.