Langbordsmiddag og grøn inspiration

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen

Bliv inspireret til en grønnere gastronomisk hverdag når Hotel- og Restaurantskolen åbner dørene til skolen i Valby.

Hotel- og Restaurantskolen inviterer i samarbejde med Valby Lokaludvalg og Københavns Fødevarefællesskab til to velsmagende og lærerige maddage i klimaets tegn i Valby. Alle er velkomne – både familier, børn, unge. Målet er, at både ånden og hånden skal fodres i disse dage. Så kom ud til Hotel- og Restaurantskolen, bliv mæt, inspireret og få samtidig gode fif til, hvordan du hjemme i dit eget køkken kan tilberede mad, der gavner klimaet.

Som deltager vil du få mulighed få at gå på besøg hos forskellige boder, hvor bl.a. bæredygtige fødevareproducenter står klar til at fortælle om lokale råvarer, give smagsprøver og inspirere jer til at spise flere grønne måltider derhjemme. Der vil også være forskellige aktiviteter, workshops og talks. Blandt mange andre, vil Emilie Quist Kjærgaard tale om sæsonernes råvarer og dele ud af hendes jordnære madfilosofi. Emilie er køkkenchef og medejer af restauranten Medvind i Hanstholm, uddannet kok fra Hotel- og Restaurantskolen, og har i en alder af 27 år allerede arbejdet hos anerkendte restauranter i både København og New York. Andre talks og workshops bliver annonceret løbende på Hotel- og Restaurantskolens programside. Følg med i programmet her.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Inkluderet i billetprisen

Tre appetizers ved ankomst og en langbordsmiddag ”family style” med fokus på lokale, bæredygtige råvarer.Adresse: Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Du har ikke valgt antal billetter
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.