Hvordan ser skolemad ud, når eleverne både smager og lærer? Kom med, når Blågård Skole inviterer til middag under madfestivalen Spis med i vores køkkener.
På Blågård Skole er mad ikke bare noget, man spiser – det er også noget, man lærer af.
Kokken Christian, der har mange års erfaring som madskolekok, brænder for at inddrage eleverne og skabe et læringsrum i køkkenet. Eleverne spiller en aktiv rolle i forhold til input til retterne, mens Christian og hans team sikrer, at måltiderne er afbalancerede, nærende og velsmagende.
Madskolen på Blågård Skole åbnede i september 2024 og har allerede sat fokus på at give eleverne nye smagsoplevelser. Med en moderne tilgang til skolemad arbejder køkkenet målrettet på at introducere eleverne til forskellige bælgfrugter og grøntsager – råvarer, de måske ikke kender så godt, men som hurtigt kan blive favoritter.
Onsdag 9. april 2025 åbner Blågård Skole dørene til en hyggelig og inspirerende middag, hvor du kan opleve, hvordan mad kan skabe både fællesskab og læring.
Velkommen til Blågård Skole!
Menu
Forret:
Koldkævet surdejsbrød på purpurhvede
Grønne bønner i bagna cauda med citronskal & sprød surdejscrumble
Hovedret:
Sandart med blomkåls-beurre blanc, kålskud og kartoffel
Dessert:
Frossen hasselnød mousse med havtorn , kakaonips og knuste nødder
Aftenens program
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag.
Kl. 17. 30 - Ankomst og velkomst
Kl. 18.00 - Middag
Kl. 19.30 - Tak for i aften
Om Blågård Skole
Blågård Skole er en madskole på Nørrebro med 550 elever fra 0.-9. klasse.
Skolen lægger vægt på faglighed, trivsel og fællesskab. Med den nye madsal, som åbnede i september 2024, spiller måltiderne en central rolle i at skabe et sundt og socialt læringsmiljø.
Spis med i vores køkkener er madfestivalen, hvor Københavns offentlige køkkener åbner dørene og inviterer dig indenfor.
Fra 24. marts – 11. april 2025 og igen i august under Copenhagen Cooking kan du opleve, hvordan maden i kommunens skoler, plejehjem og sociale tilbud smager, når otte institutioner byder på middag.
Bag måltiderne står dygtige og dedikerede køkkenmedarbejdere, der hver dag sørger for sund og grøn mad. Ambitionen? At gøre København til en sund og bæredygtig madby.
Læs mere om Mad- og Måltidsstrategien her.