Spis med hos Solstrålen – en vuggestue på Amager

Præsenteres af Københavns Kommune

Kom og spis med i vuggestuen Solstrålen, hvor køkkenmedarbejderne Anne-Sofie og Conni hver dag serverer madglæde og velsmag for byens yngste borgere. 


Anne-Sofie og Conni kokkererer både i Solstrålen og i søsterinstitutionen Smørhullet. Og selv de yngste børn lærer hurtigt, hvor brødet kommer fra. Her spiser de 72 børn 90 procent økologisk og klimavenlig mad til morgenmad, frokost og mellemmåltider.  

Vuggestuerne integrerer måltiderne i det pædagogiske arbejde. Her er madmod og maddannelse en naturlig del af hverdagen. Ved bordet bliver der sunget og lavet fis, og der er ingen dogmer om, hvorvidt det er rugbrødet eller pålægget, der skal spises først.

I Solstrålen er det vigtigt at stimulere madmodet og glæden ved måltidet. Conni og Anne-Sofie deler gerne deres tips og tricks til at få børn til at spise mere grønt og smage på nye råvarer.

Menu  

Aftenens menu består af to retter. Til forret får du serveret en typisk formiddagssnack bestående af snackgrønt, hjemmelavet smørelse og godt brød. Til hovedret er der beluga bolognese – en af børnenes favoritter!  

Om Solstrålen og Smørhullet

Solstrålen og Smørhullet er to vuggestuer i Amager Vest.  
Middagen foregår i Solstrålen, der består af 3 stuer med 12 børn hver og et stort fællesrum, hvor vi dækker op til middag.  

Læs mere om de to institutioner her.

Arrangementet er en del af SPIS MED I VORES KØKKENER præsenteret af Københavns Kommune. Læs om projektet her. Adresse: Tingvej 23, 2300 København S

SPIS MED I VORES KØKKENER


Spis Med I Vores Køkkener er en madfestival i Københavns Kommune.

I uge 19 og 20 inviterer en række offentlige køkkener dig indenfor til et måltid, hvor du kan smage på Københavns Kommunes ambitiøse Mad- og Måltidsstrategi.  

København står nemlig for bæredygtige måltider, der forener sundhed, velsmag og ansvar for klimaet.  

Det kan smages i de 70.000 måltider, der hver dag serveres i skoler, daginstitutioner, plejehjem, sociale tilbud og bosteder, kulturhuse, idrætsanlæg, medarbejderkantiner m.m. i Københavns Kommune.  

Spis Med I Vores Køkkener præsenteres af Københavns Kommune.  

Du kan læse mere om Mad- og Måltidsstrategien her.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »