Spisehuset by Night 2.0

Præsenteres af HRS

Fremtidens kokke laver fremtidens mad - og den er grøn

Kom og vær med når Hotel- og Restaurantskolens dygtige kokkeelever inviterer indenfor til en unik spiseoplevelse. Under ledelse af kok Jens Vestergaard Jensen laver teamet grønne forårsretter. Menuen vil ændre sig i takt med at der kommer flere råvarer på markedet, og her i starten vil vi også købe ind fra vores sydlige naboer.

I løbet af foråret kan du opleve asparges, forårsløg, rabarber og meget mere.  Råvarerne bliver udforsket med teknikker, tilsmagninger og spændende følgesvende på tallerkenen.

Du får 4 serveringer samt vand og kaffe for 150,- pr person.

Øl fra Herslev Bryghus, vin fra Pétillant og økologisk sodavand kan købes i baren. Der kan kun betales med MobilePay.

Book bord til et af tre ankomsttidspunkter: Kl. 18.00, 18.30 eller kl. 19.00. 
Spisehuset lukker kl. 20.30.

I forhold til COVID-19 overholder Spisehuset overholder naturligvis alle gældende afstands- og hygiejnekrav, og vi beder alle med symptomer på sygdom om at blive hjemme. Det er obligatorisk med brug af mundbind for alle gæster samt personale som kommer i kontakt med gæsterne. Medbring venligst dit eget. Endvidere skal alle gæster medbringe et gyldigt coronapas og fremvise dette på forespørgsel.



Adresse: Sæt din GPS til Lyshøjgårdsvej 19, og du vil ankomme til Hotel- og Restaurantskolens port.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.