Spisehuset by Night 2.0

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen

Fremtidens kokke laver fremtidens mad - og den er grøn

Kom og vær med når Hotel- og Restaurantskolens dygtige kokkeelever inviterer indenfor til en unik spiseoplevelse. Under ledelse af kok Jens Vestergaard Jensen laver kokketeamet fire grønne retter med udgangspunkt i efterårsfavoritter fra årets høst i marken.

På menuen denne aften har vi jordskok, løg, rødbede og grønkål som bliver udforsket med teknikker, tilsmagninger og spændende følgesvende på tallerkenen.

Du får de 4 serveringer samt vand, dessert og kaffe for 150,- pr person.

Øl fra Herslev Bryghus, vin fra Pétillant og økologisk sodavand kan købes i baren. Der kan kun betales med MobilePay.

Book bord til et af tre ankomsttidspunkter: Kl. 18.00, 18.30 eller kl. 19.00.
Spisehuset lukker kl. 20.30.


I forhold til COVID-19 overholder Spisehuset naturligvis alle gældende afstands- og hygiejnekrav, og vi beder alle med symptomer på sygdom om at blive hjemme. Endvidere er det obligatorisk med brug af mundbind for alle gæster samt personale som kommer i kontakt med gæsterne. Medbring venligst dit eget. Mundbindet kan fjernes når man sidder ved sit bord.

 

Foto: Emil Rune Mitens Arp-Hansen



Adresse: Du finder frem til Spisehuset ved at taste Lyshøjgårdsvej 19 ind i din GPS. Derfra kører du ind gennem porten til skolen, og følger skiltene til Spisehuset.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.