Spisehuset by Night
Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen
Fremtidens kokke laver fremtidens mad - og den er grøn
Kom og vær med når Hotel- og Restaurantskolens dygtige kokkeelever inviterer indenfor til en unik spiseoplevelse. Under ledelse af kok Jens Vestergaard Jensen laver kokketeamet fire grønne retter med udgangspunkt i samme grøntsag - som kan høstes i haven netop nu.
Denne aften bliver græskarret udforsket med teknikker, tilsmagninger og spændende følgesvende på tallerkenen.
Du får de 4 serveringer, incl. vand for 95,- pr person
Øl fra Herslev Bryghus, vin fra Pétillant og økologisk sodavand kan købes i baren. Der kan kun betales med MobilePay.
Book bord til et af tre ankomsttidspunkter:
18.00
18.30
19.00
Spisehuset lukker kl. 20.30.
I forhold til COVID-19 overholder Spisehuset overholder naturligvis alle gældende afstands- og hygiejnekrav, og vi beder alle med symptomer på sygdom om at blive hjemme.
Adresse: Du finder frem til Spisehuset ved at taste Lyshøjgårdsvej 19 ind i din GPS. Derfra kører du ind gennem porten til skolen, og følger skiltene til Spisehuset.