Med kig til trækroner og åben himmel og mellem vild natur og togskinner – og stadigvæk midt i byen – finder man et 100 år gammelt væksthus, der har fundet nyt liv i en af BaneGaardens vilde haver.
Grobund byder på en økologisk 3-retters menu, der skifter løbende og er sammensat af sæsonens bedste råvarer – med grøntsagerne i centrum.
Middagen serveres som social dining ved langborde, hvor gæsterne deler både maden og fortællingen om råvarernes vej til bordet.
Kom på besøg i det fine, gamle væksthus til en middag med højt til loftet, omringet af planter, der snor sig langs væggene og et smukt bagtæppe af høje, gamle træer.
Din vært
Vi holder til i det gamle væksthus på BaneGaarden – midt i byen, omgivet af natur. Indtil for få år siden stod væksthuset i Botanisk Have dømt til nedrivning, men blev reddet i sidste øjeblik og siden nænsomt restaureret. I år er det genopført som en del af BaneGaardens grønne univers – og danner rammen om vores bidrag til Copenhagen Cooking.
BaneGaarden er sat i verden for at være med til at definere det næste kapitel inden for bæredygtighed.
Vi vil inspirere vores gæster til at efterlade verden i en bedre tilstand, end vi modtog den – gennem begejstring, oplevelser og nyskabende fællesskaber. På BaneGaarden driver vi restauranter, kulturprogrammer, madboder, læringsforløb, gårdbutik, workshops – og meget mere kommer til.
I tilfælde af regn
Bare rolig - arrangementet finder sted indendørs.
Ekstra info
Vær opmærksom på, at den angivne pris tillægges et billetgebyr.
FØRSTE SERVERING
Bread – bisara – mint and baked onion
ANDEN SERVERING
Crudo – aji verde - green tomato
Beets - orange - stracciatella
TREDJE SERVERING
Pork neck – gooseberry – grilled onion
Butter beans – vegetarian XO – grilled vegetables
Seasonal salad – romesco – vinaigrette
DESSERT
Trifle with late summer berries, vanilla, and lemon verbena
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev