Store fermenteringsdag på Bornholm

Præsenteres af Nordic Fermentation/Bornholm Kombucha

Fermenteret mad, er mad med mikrober, der giver mening for dig og din mave og så er det både sjovt og dejligt at fremstille. 

På denne dag, lærer du at brygge din egen kombucha, koge den rigtige saltlage til dine sprøde, fermenterede grøntsager og få sat gang i din egen lækre kraut, kimchi, tempeh og spicey løg. 

Du får en masse gode tips og Malene deler gladeligt ud af sine erfaringer og viden. Malene lægger endvidere vægt på det sundhedsmæssige perspektiv samt smagsnuancer ved fermenteret mad. Så du kan glæde dig.

Du får 5 forskellige fermentede produkter med dig hjem og indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations workshop opfølningsgruppe på Facebook, som støtter dig og giver dig gode tips og råd, så du får mest muligt ud af dinefermentede produkter. Både ifht. at passe dem og til at spise dem, når de er klar. 
Derudover skåler vi også i Bornholm Kombucha og du får lidt gode fif til, hvordan I kan mixe de skønneste cocktails med kombucha, med og uden alkohol. 

Husk at medbringe 3 x 1 - 2 liters glas og 2 x 0,5 - 1 liters glas. Genbrug er fremragende!

Vi ses!

https://www.facebook.com/events/481760859817630?ref=newsfeed

 



Adresse: Melstedvej 25, 3760 Gudhjem Bornholm

Læs mere på: www.nordicfermentation.dk/workshop-i-fermentering/
lørdag 16. okt. 2021 kl. 13:00 - 18:00
Bornholms mad-og kulturhus .
á 500,00 kr.