Stort Farmers Market ved Marketenderiet i Valby

Præsenteres af Gastronomiet

Vær med når Marketenderiet i Valby åbner dørene for et kæmpe Farmers Market lørdag den 17. august fra 10.00 til 15.00.

Markedet byder på oplevelser for hele familien, når mere end 20 små fødevareproducenter og landbrug fra hele Sjælland, Lolland, Falster og sågar fra Fyn og Jylland drager til byen og samles til lørdagens marked.

Tag hele familien med, kom og smag, gå på opdagelse i de spændende boder og gør en god handel på de markfriske varer. Markedet byder på et bredt udvalg af fortrinsvis økologiske produkter (grøntsager, grønne proteiner, mel, kyllinger, slagtervarer, drikkevarer, m.v.) og du har rig mulighed for at møde og få en god snak med de forskellige producenter og landmænd.

Nyd en frokost eller en snack i Caféen, som byder på prisvenlige retter tilberedt af råvarer fra boderne.

Din vært:
I Gastronomiet har vi nære personlige relationer til små fødevareproducenter og lokale landbrug, som i dag udgør hovedparten af vores leverandører, når vi leverer firmafrokost, serverer kantinemåltider og holder fester eller konferencer i Marketenderiet.

Vi har inviteret vores små lokale leverandører til et stort marked, for at give alle adgang til de fantastiske råvarer, vi hver dag glædes over i vores køkkener og som er svære at finde ude i supermarkederne.

Del vores glæde over Kirsten's markfriske økologiske salater og grøntsager, Bo's dejlige Bøtø kartofler og jordbær, Steen og hans naboers økologiske quinoa, Jakob og Tina's stenformalede økologiske mel, slagter Jesper's dejlige pølser af kød fra vores egen gris, "Stinelund grisen" og mange flere dygtige mennesker og deres dejlige produkter.

Instagram

I tilfælde af regn...
Arrangementet foregår både ude og inde i den store sal. I tilfælde af regn flyttes alle boder indendørs og markedet gennemføres som planlagt.Adresse: Marketenderiet, Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Mere end 20 boder ude såvel som inde, byder velkommen på det store marked, når vi samler et udvalg af vores små fødevareproducenter og landbrug til et spændende Farmers Market.
Kom og smag de friske råvarer, gør en god handel og nyd en frokost i vores café med dejlige retter tilberedt af råvarer fra boderne.

Du kan bl.a. opleve:

Mange forskellige grøntsagsproducenter, de fleste økologiske
Spændende nye lokale produkter
Kyllinger, slagtervarer, m.v.
Øl, juicer, saft, m.v. fra små producenter
Stinelund grisen fra juletræsplantagen i Døllefjelde
Historien bag dansk quinoa og boder med grønne proteiner
Café, konkurrencer for hele familien og meget meget mere…

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Det er gratis at deltage til dette event. Billet er ikke nødvendig.

It is free to participate in this event. Ticket is not required.


lørdag 17. aug. 2024 kl. 10:00 - 15:00