Under Copenhagen cooking har du mulighed for at komme med til den populære HOUSEWIFE ROAST med naturvinparringer fra kvindelige producenter finder sted hos Kitchen Collective i Kødbyen. Jordbær er menuens hovedperson, inklusive sjældne hvide jordbær; betragtes som en luksus med et prisskilt for at bevise det. Gennem unikke signaturretter viser vi, hvordan jordbær kan opleves i forskellige smagsvarianter lige fra sødt, røget, pift, syrligt, salt, umami, nøddeagtigt, køligt og krydret. Middagen er parret med vidunderlige naturvine af Alanna LaGamba (Toronto, Canada) fra Vin de LaGamba (Flonheim, Rheinhessen, Tyskland).
Din vært
The Caribbean Housewife laver Hot Soul Soup og Slow Fast Food i København. Restauranten er stiftet i 2016 af chefkokken Jamain Brigitha, som også er kunstner, kurator og kreativ iværksætter. Hendes eklektiske caribiske og latin-inspirerede køkken er parret med naturlig, økologisk og biodynamisk vin fra bemærkelsesværdige kvindelige producenter. Denne unikke måde at lave mad og præsentere mad på, findes ingen andre steder i Danmark. Hendes retter og convenienceprodukter er for det meste plantebaserede, vegetariske, veganske, gluten- og laktosefrie og så vidt muligt lavet med økologiske eller biodynamiske produkter. I denne sammenhæng rejser hun kritiske spørgsmål vedrørende bæredygtighed og plantebaseret mad. At præsentere kunst og samarbejde med andre kunstnere er et væsentligt element for The Caribbean Housewife. Gennem sit arbejde giver Jamain Brigitha et øjenåbnende syn på sort kunst og visuel kultur, identitet, diaspora, mangfoldighed og intersektionel feminisme.
thecaribbeanhousewife.com
Instagram
Facebook
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
STRAWBERRY LETTER 23
Amuse Bouche - Jordbær-Sumac Ceviche.
STRAWBERRY SWING
Jordbær gazpacho med rabarber, cremet kokosnød, timian og et strejf af chili.
STRAWBERRY CARPACCIO
Med syltede jordbær, friturestegt plantain, friske og soltørrede tomater, kapers og lilla basilikum.
STRAWBERRY BOUNCE
En velsmagende quiche med jordbær, grønne ærter, chèvre og béchamelsauce.
STRAWBERRY END
Vores hjemmelavede jordbær gelato og hibiscus gel serveret med marengs.
Drikkevarer
Menuen inkluderer 4 glas naturvin.
2019 Alanna LaGamba Sekt Cuvée Royal
Riesling, Pinot Blanc
2021 Marto Cuvée Alanna Riesling Weingut Wörner
Riesling
2022 Frauenpower Rosé Pét Nat
Dornfelder, macererede hvide
2022 Frauenpower Rot Pét Nat
Dornfelder, Sylvaner
For dem der ønsker alkoholfri, tilbyder vi lækre kombuchadrinks.
Allergener? Bemærk venligst, at hovedretten indeholder gluten, som ikke kan laves på anden vis.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev