Sushiundervisning - lær at kreére din egen sushi.

Præsenteres af LETZ SUSHI.

I forbindelse med BÆREDYGTIG WEEKEND i Nordhavn inviterer LETZ SUSHI til sushiundervisning med fokus bæredygtige råvarer og den gode smag.

Lær at lave sushi efter alle kunstens regler.
Vores professionelle kokke står for undervisningen og garanterer en lærerig og underholdende oplevelse. Du kan glæde dig til at lære at mestre sushirulningens kunst og få en introduktion til det japanske univers med et nordisk twist. Du vil arbejde med bæredygtige råvarer – såsom certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk, skånsomt fanget dansk fisk og økologiske ris, som vi også serverer i alle vores restauranter. Vi vil både arbejde med velkendte sushifisk og udfordre dig med danske fisk serveret på utraditionel vis. Vi forbereder ingredienserne sammen og du vil lære at filetere og udskære fisk samt klaregøre grøntsager. Det hele kulminerer i en lækker sushimenu, som du kan nyde til frokost. Alle er velkomne – både børn og voksne. Vi glæder os til at se dig!

Vi kan selvfølgelig tilbyde vegetariske/veganske løsninger, hvis du ønsker det. Giv os blot besked, når du bestiller billetten.

Kurset tager ca. 1 time, og alt du skal gøre er at købe en plads ved bordet og møde op på adressen.

Kurset bliver afholdt d. 25. maj 2019 kl. 12.00 i vores restaurant på Bordeauxgade 2, 2150 Nordhavn.

Vi glæder os til en sjov og lærerig dag med

Adresse: Bordeauxgade 2, 2150 Nordhavn

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »