Ost, kartofler, creme fraiche og bacon samlet i en himmelsk mundfuld. Tartiflette er en traditionel fransk egnsret fra alperegionen Savoie, men nydes i dag over hele Frankrig. Nu kan du lære at lave den skattede franske klassiker på Ma Poules Tartiflette-workshop.
Kom med i køkkenet og lær om historien, råvarerne og hvordan du selv kokkererer tartiflette. Vi tilbereder retten med autentiske og økologiske produkter fra små franske landbrug. Vi slutter af med at nyde vores hjemmelavede tartiflette i fællesskab.
Godt at vide:
Dine værter
Hos Ma Poule i TorvehallerneKBH, bugner disken med franske delikatesser, heriblandt friske skinker, pølser, oste, pateer fra Frankrig og meget mere. Det franske stade er drevet af en passion for fransk gastronomi og ønsket om at dele den med København.
MENU
Menuen inkluderer selvfølgelig jeres egen tartiflette og dertil et glas vin eller anden drik.
PRAKTISK INFORMATION
Arrangementet foregår i et telt udenfor på torvepladsen, så klæd dig efter vejret.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev