Tartiflette-skole med Ma Poule

Præsenteres af Ma Poule

Ost, kartofler, creme fraiche og bacon samlet i en himmelsk mundfuld. Tartiflette er en traditionel fransk egnsret fra alperegionen Savoie, men nydes i dag over hele Frankrig. Nu kan du lære at lave den skattede franske klassiker på Ma Poules Tartiflette-workshop.

Kom med i køkkenet og lær om historien, råvarerne og hvordan du selv kokkererer tartiflette. Vi tilbereder retten med autentiske og økologiske produkter fra små franske landbrug. Vi slutter af med at nyde vores hjemmelavede tartiflette i fællesskab.

Godt at vide: 

  • Til workshoppen inddeles du i en gruppe á fire personer, hvor I sammen laver en tartiflette til deling (der er nok til alle).
  • Prisen er inklusiv en drink (vin, øl eller vand)
  • Deltagerne skal være min 12 år for at kunne deltage

Dine værter

Hos Ma Poule i TorvehallerneKBH, bugner disken med franske delikatesser, heriblandt friske skinker, pølser, oste, pateer fra Frankrig og meget mere. Det franske stade er drevet af en passion for fransk gastronomi og ønsket om at dele den med København.



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 KBH K

MENU

Menuen inkluderer selvfølgelig jeres egen tartiflette og dertil et glas vin eller anden drik.

PRAKTISK INFORMATION

Arrangementet foregår i et telt udenfor på torvepladsen, så klæd dig efter vejret.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.