Kom på tartiflette-skole

Præsenteres af Ma Poule & TorvehallerneKBH

Ost, kartofler, creme fraiche og bacon samlet en i himmelsk mundfuld. Tartiflette er en traditionel fransk egnsret fra alperegionen Savoie, men nydes i dag over hele Frankrig. Nu kan du lære at lave den skattede franske klassiker til Ma Poules Tartiflette-workshop.

Kom med i køkkenet og lær om historien, råvarerne og hvordan du selv kokkererer tartiflette. Vi tilbereder retten med autentiske og økologiske produkter fra små franske landbrug. Vi slutter af med at nyde vores hjemmelavede tartiflette i fællesskab.

Menuen inkluderer selvfølgelig jeres egen tartiflette og dertil et glas vin eller anden drik.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21b, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.