The First Supper

Præsenteres af Relæ Community

The First Supper er en spiseoplevelse af de helt særlige og samtidig le grand final på dette års udgave af frøfestivalen Seed Exchange.  

Christian F. Puglisi har inviteret en række internationale stjernekokke, der som ham selv også arbejder med hænderne i mulden og hylder bæredygtigheden, til at komme en tur med i marken og køkkenet. Sammen vil de kokkerere en otte-retters Farm of Ideas menu.

Dette års gæstekokke er Magnus Nisson (Fäviken, Sverige), Jacom Hölmström (Gastrologik, Sverige), Daniela Soto-Innes (Cosme & Atla, USA). 

Menuen tager afsæt i de friske sommerafgrøder, høstet samme dag fra markerne. Menuen serveres ’family style’ til deling ved langborde i laden på Svanholm, omgivet af marker, køer og det smukke åbne landskab.
Et forrygende udvalg af skønne naturvine og andre lokale økologiske drikkevarer er inkluderet i prisen og serveres direkte på bordene.

Glæd dig til en ekstraordinær gastronomisk oplevelse, der sætter en hel ny standard for jord til bord!

Følg med på farmofideas.com, hvor navnene på gæstekokkene løbende bliver afsløret.Adresse: Laden, Svanholm, Svanholm gods 4A, 4050 Skibby

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Søndag den 25. august 2019 kl. 18.00
Mad og drikke er inkluderet i prisen.
Der vil være arrangeret bus retur til København kl. ca 22.00.
á 950,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223