Kom med til en hyggelig italiensk langbordsmiddag fyldt med autentiske smage – inspireret af årets hovedingrediens: løget, serveret i forskellige konsistenser.
Aftenen byder på mad serveret family-style, hvor retterne deles med dine bordkammerater.
Sæt dig til bords – vi glæder os til at se dig!
Din vært
AD Fine Dining er grundlagt af Aaron og Davide, to italienske kokke, der mødte hinanden for over ti år siden, mens de arbejdede på et luksushotel i Milano.
Senere flyttede de til København, og efter nogle år besluttede de sig for at tage hul på et nyt eventyr.
Deres fokus er at forene elegancen i det traditionelle italienske køkken med den nytænkende nordiske gastronomi – og skabe en unik og mindeværdig madoplevelse.
Gennem AD Fine Dining tilbyder de eksklusive gourmetmiddage og private arrangementer, samt catering til særlige lejligheder som fødselsdage, konfirmationer, bryllupper – eller enhver anden aften, der fortjener at blive fejret.
Billetprisen er eksklusiv billetgebyr
Forretter
Hjemmelavet focaccia padellino med løg i forskellige konsistenser, Parmigiano Reggiano-ganache og sne af revet parmesan.
Italiensk ricotta med ristede nødder, sommerabrikos og fersken karamelliseret i smør og sukker, toppet med frisk basilikum.
Hovedret
Vores signaturravioli fyldt med porcini-svampe og trøffel, løg-sur smør-sauce, frisk sommertrøffel og revet Primadonna-ost med rødløgspulver på toppen.
Dessert
Kaffebønne-dessert
Klassisk tiramisucreme med kaffesmag, luftig kakaokage, mørk chokolade-couverture og mandel-kakaocrumble.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev